L er næsten lige blevet 1 år, og skal bestemt ikke være storebror lige nu efter min mening. Kan ikke selv overskue det nu, eftersom der igennem hele L's liv har været en masse med ham, og det har været rigtig hårdt. Men min kæreste siger at han aldrig vil have en mere. Jeg synes også at det har været rigtig hårdt, havde en hård graviditet og fik en mindre fødselsdepression efter fødslen. Men efter alt hvad der har været og alt hvad han har fejlet, så er han det hele værd og jeg ville elske, på et tidspunkt, at gøre ham til storebror. Men er ærlig talt meget usikker på om han nogensinde ændre mening, og jeg tror ikke at jeg ville kunne acceptere at jeg kun skulle være gravid en gang og at jeg ikke skulle have en baby mere og ikke at kunne gøre L til storebror. Er der nogle af jeres mænd der har haft det på samme måde og har ændret mening? Jeg har brug fra at hører fra andre som også har stået i den her situation. Jeg ved ikke hvad vi skal gør hvis vi ikke kan blive enige :(