Jeg skriver her, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre! Jeg er ligenu 11+5 og skal i morgen til NF jeg har været til 2 scanninger henholdvis i uge 6 og 10 grundet tidligere problemer under sidste graviditet, som endte i at jeg skulle have det fjernet.. Min kæreste har ikke været med til nogen af de her scanninger, hvilket jeg har accepteret, da det var mest for min egen skyld.. Jeg har hele tiden sagt at jeg vil have ham med til NF, grundet at det var der vi sidste gang fik de dårlige nyheder, men også for at han kan få bekræftiget at barnet har det godt! Men pludselig i dag meddeler han at han ikke vil! Han er sikker på han bringer uheld, (det skal siges han har haft en kæreste før mig, hvor det endte i en SA da hun var 13+2) og jeg er bare helt ude af den, for jeg vil så gerne have ham med, men der er bare ikke noget at gøre! :/ jeg kan jo på en eller anden måde godt forstå ham, men jeg synes også vare han har et ansvar overfor mig, for jeg er sku også pisse nervøs! Men er der andre der har oplevet noget i samme stil? Og hvordan forholdte i jer til det? For jeg må godt nok sige at jeg er så ked af der!!:-(