...altså ikke for lille, men bare ikke svarende til graviditetsuge... Jeg har i dag været til første graviditetsundersøgelse hos egen læge. Er 9+0 og da han undersøger mig og mærker på min livmoder, mener han ikke at den af størrelse er stor nok til at være 9 uger. Nu skal jeg ind i morgen til blodprøve for HCG-tal... (hader de blodprøver, det tog et kvarter og tre stik at få de 4 glas de skulle bruge i dag).. Det jeg egentlig gerne vil vide, er om der er nogen af jer som før har prøvet, at livmoder ikke svarede graviditetsuge, uden at det betød abort????? Min første graviditet endte i SA i 10. uge, min anden i en skøn dreng på snart 2 år, og nu er det så min tredje... Jeg har fra positiv testdag, som ren forsvarsmekanisme mentalt indstillet mig på risikoen for endnu en SA, men kan altså godt mærke at jeg alligevel bliver ret trist ved tanken om at skulle gennem det igen... Håber virkelig, at alt er okay når jeg får svar på prøven på fredag...