Nu er det sådan, at min kærestes forældre er skilt, og hans mors side ser vi ofte, og vi kan rigtig godt sammen. Så er der hans fars side.. De har aldrig rigtig kunne lide mig, og det er vel også fair nok.. Hvorfor de har det sådan, ved jeg ikke.. Jeg havde fødselsdag i januar, og de mødte op (tre mennesker med hver sin økonomi) med en gave de havde købt sammen til 400 kr. Det er ikke fordi, jeg klager over min gave - bestemt ikke!, det var en ting jeg havde ønsket mig, men bag efter sagde min kæreste, han var skuffet over, de ikke havde købt mere end det til mig, fordi hans far har mange penge, og det har hans søster også. Og de elsker at nævne over for os,  hvor mange penge de faktisk har. Nu holdt vi så min kærestes fødselsdag igår, og han fik nogle store flotte gaver. Af sin far alene fik han 5000,- kr kontant og så var der så en gave mere fra hver af de andre to. Jeg under ham virkelig de gaver af hele mit hjerte! Det der er så svært at sluge, er måden de bliver givet ham på. Hans far gjorde næsten et nummer ud af, at han skulle være sikker på, jeg så, hvor meget han gav sin søn. Jeg ved også, de taler meget om mig bag om min ryg, og det er enormt frustrerende, for jeg føler ikke, jeg får chancen for at bevise, de tager fejl! Jeg føler mig altid så beskidt, når de har været på besøg, også igår, for selvfølgelig fortjener min kæreste sine gaver, og der skal selvfølgelig være forskel på, hvor meget de giver os hver især, han er jo en søn og jeg er kun svigerdatter, og jeg får så dårlig samvittighed over at have det sådan, men jeg føler lidt, jeg bliver mobbet? Tager jeg fejl? Det er måske bare mig, der burde tie stille og være taknemlig, men jeg synes, den er svær.. Hvad synes I? Det skal lige nævnes, at min kæreste og jeg har været sammen i fem år og har en lille dreng sammen på 17 mdr...