Min datter er 3 mdr, snart 4 mdr. Hun har i 2 uger været så ked og hysterisk pga de bisser der er på vej. Jeg fik af vide at jeg skulle prøve at give hende en kold skive agurk, som jeg gjorde og det virkede men i nogle minutter. Derefter prøvede jeg med en biderangle der kan køles. Det hjalp kun da hun begyndte at bide i ting og mine fingre som hun foretrækker mest. Jeg læste så at der findes dråber til bisserne, som hedder Dolodent og det skulle være godt. Men har prøvet det de sidste 2 dage, og det virker ikke til at det hjælper? Jeg tænker på om nogle af jer har prøvet det samme hvor intet har virket? Eller om der er andet jeg kan gøre for at hjælpe hende? Det er tydeligt at der er tænder på vej, og det er jo også tideligt!? Håber i kan komme med nogle gode råd, men ellers skal i have tak for at læse dette og glædelig jul..