Min søn på snart 3 mdr er blevet så urolig! Han har lidt maveonde og er begyndt at give ham lidt laktulose, men han er stadig rigtig urolig og der sker bare ingenting. Han kommer stadig ikke af med noget så tit. Vi har været til zoneterapi 2 gange og skal 3. gang imorgen. Jeg er ved at blive vanvittig over at det er svært at få ham til at sove, medmindre han falder i søvn i mine arme, og når jeg så ligger ham i seng eller i barnevogn, sover han max 30 min, for det meste kun 10-15! Barnevognen er især svær, også selvom jeg står ved og ikke tager ham op, men trøster ham og giver ham sutten og hjælper ham med at falde i søvn. Det er ved at gøre mig skør at hører på at han næsten hele tiden er pylleret eller græder og jeg får absolut ingenting lavet, hvilket ikke er det fedeste når vi på næste søndag skal have barnedåb og jeg mangler en hel del! Jeg vil så gerne være ude i den friske luft, vi har bygget nyt hus og der skal laves en masse udenfor endnu, men jeg kan ingenting, fordi han ikke vil sove eller bare ligge i barnevognen. Jeg synes det er så træls at skal være inde hele tiden og indenfor får jeg som sagt ikke lavet noget heller! Det er så hårdt at jeg íkke ved hvad jeg skal gøre, føler mig som verdens dårligste mor, at jeg slet ikke kan gøre ham tilfreds eller hjælpe ham :( Håber virkelig at der er nogle der har nogle gode råd? Er ved at gå ud af mit gode skind efter lange dage og nætter med ikke så meget søvn, da han også pyller der :(