Jeg har en dejlig søn på 5 uger, men han er generelt meget urolig. Han sover ikke længe af gangen når vi lægger ham fra os og nu er han begyndt at blive ked når han har spist ved brystet :( Han har taget 1.5 kg på (ja det er ret meget) og spiser konstant. Vi kæmper en kamp med sut og kogt vand på flaske for at få ham op på 2 timer imellem amningerne. Jeg har meget mælk (måske for meget). Når han spiser bliver han ofte utilfreds, slipper og græder, spiser igen og begynder så at græde helt vildt. Ofte er han nærmest utrøstelig :( han gylper MEGET! Ved ikke hvad jeg skal. Tror han spiser for meget og for hurtig, men ved ikke hvad jeg skal gøre ved det. Mætter mælken måske ikke nok?? Men han får jo massere af det fede mælk for ellers ville han ikke tage så meget på. Han sover (også om natten) ml. 1-2.5 time af gangen, vågner og vil ammes. Har prøvet biogaia-dråber til hans mave, zoneterapi og kiropraktor, intet har hjulpet. Går og spekulere på om han skal have modermælkserstatning i stedet for, synes jo bare det virker dumt når jeg har massere af mælk. Har i nogle ideer til hvad jeg kan gøre?