Er der nogle erfarne brugere af de vægte, der kan/vil hjælpe mig med et spørgsmål? Ca 6 mdr efter min datter fødsel opdagede jeg til min rædsel at "noget var på vej ud" i underlivet. En tur ved lægen bekræftede de bange anelser; nedsunken livmoder. Fik ved fysioterapeut et program med knibeøvelser. Dét har virkeligt hjulpet! Nu hvor jeg igen er gravid, er jeg naturligvis meget obs på knibeøvelser. Men ikke så meget som jeg burde. Har så købt de vægte, også for ligesom at finde ud af hvor "stærk" jeg er dernede. Problemet, hvis det da ér et problem, er at jeg aller første gang jeg prøvede dem, kunne holde den tungeste oppe i et helt minut, UDEN besvær. Tænkte den måske sad for højt, og trak den lidt ud igen (således at ca 0,4 cm stak ud) Stadig ingen sag at holde den... Gør jeg noget forkert, eller er jeg bare i OK form dernede...?