Øv, desværre jeg har ikke haft lussingesyge. Og der er lussinge syge i sønnen legestue, så nu er det tid til kontrol blodprøvning og nogle flere hensyn som lægen lige skulle sikre sig, så hun vil ringe tilbage til mig senere på dagen. Men hun mener at jeg bl.a. skal holde sønnen hjemme fra dagplejen. Surt for ham ikke at skulle afsted.. Samtidig er jeg sygemeldt med bækkenløsning, kraftige smerter i ryggen og kraftige plukveer, så jeg har svært nok ved at holde mig selv kørende dagen igennem. Så det bliver godt nok hårdt hvis jeg skal til at have ham hjemme hele tiden, en dreng på knap 1½ år med krudt i røven!!! Skulle lige af med det. Jeg er bare lidt ude af den lige nu og det er lidt svært at se lyst på det. Jeg har læst at det er værdst hvis det er før uge 20, jeg er uge 27+1, så det er godt. Men der er stadig risikoen for blodmangel ved barnet i maven, hvis jeg skulle blive smittet. Dog vil jeg blive fulgt nøje, hvis uheldet skulle være ude at jeg blev smittet. Har bare så svært ved at tro på at alt nok skal gå, da jeg har været ret uheldig i denne graviditet;-(