Hej. Jeg har under min første graviditet (er pt 36+3) brugt mange forskellige creamer for at prøve at forhindre de skide strækmærker i at komme. Men men men selvfølgelig har det ikke virket..!! Så kom jeg i tanke om at min nevø for 11 år siden da haan var tre uger gammel blev opereret for læbegane spalt, og der blev min søster anbefalet at købe noget E-vitaminsalve på apoteket og smøre på for at mindske arvævsdannelse, det gjorde hun og man kan ikke se på knægten idag at han har haft læbegane spalte. :)  Så tænkte jeg "det må da oss kunne virke på strækmærker" så mig ned på apoteket og høre om de havde erfaringer med at bruge E-vitaminsalve på strækmærker og ud kommer et hoved bag en reol der sagde "det var i vært fald det jeg brugte, da jeg var gravid".  Tænkte super det prøver jeg, så mig og manden igang med projekt aftensmørring inden senge tid, det har vi nu gjort siden slut januar og mine stærkmærker er blevet betydeligt pænere de er ikke helt væk, der er jo oss stadig et ret stort pres på dem fra den bette men de er mindre røde og ser ikke så voldsomme ud, og dem jeg har fået på brysterne de er gået fra at være ca 3 mm brede til at være 1 mm brede :) E-vitamin salve er lidt dyrt 40 ml koster på mit apotek omkring 57 kroner, men der skal heller ikke bruges ret meget af det. Og fordi vi gør det inden senge tid er fordi manden er lidt ked af at han ikke kan gøre ret meget for mig under graviditeten (tror han selv, han gør fantastisk meget) så det vil han gerne gøre. Håber at der er nogle der kan bruge mit lille tip :)