Jeg ved ikke hvad jeg skal gør, min angst for at føde her 3 gang er så stor at glæden ved at vi skal ha en mere ikke rigtig har været der, første fødsel gik rigtig godt, anden fødsel er nogen jeg aldrig glemmer og ikke for noget godt, fødselen tog 4 timer fra start til slut 10 min om at presse ham ud. Fødte også hurtig første gang og fik af vide at vi skulle ringe med det samme når fødselen gik igang, og fordi han var så stor og lå så dypt at det nok ville gå rigtig hurtigt. Der gik 1 time Fra den første ve kom til jeg ringet ind på fødegangen for at være helt sikker på at fødselen var i gang. Da jeg ringede det ind fik man bare at vide om jeg nu også var sikker på at det var veer og ikke plukveer (jeg kan godt mærke forskel) og sagde at både læge og jm mente at det ville gå rigtig stærkt, fik så af vide at det var der IKKE nogen der kunne vide, men kunne da godt komme ind. Da vi så kom kigger hun på mig og siger så du ser da ikke særlig forpint ud, og kommer ind på en vente stue og hun under søger mig ikke. Veerne tager rigtig til, hun kommer en time sener, jeg er ude og kaste op og hun siger nå er du en af dem, og nu ser du forpint ud, og kom på en fødestue og hun undersøger mig er nu 5cm veerne er så slemme har aldrig oplevet en smerte der var så slem så husker ikke meget af fødselen, husker hun siger "er du ved at besvime kunne du tænke dig noget smertestillende", svar hende ikke har for ondt så siger hun jeg må nok heller undersøge dig og det gør hun, og hun siger du er 10cm nu og skal føde hun prikker hul på vandet og jeg får prasse trang med det samme ( så tænkte jeg nu stopper smerten for smerterne forsvandt første gang da jeg skulle prasse) men det gjorde det bare ikke det gjorde mere ondt end før. Det hele går så hurtigt at min mand skulle hive i den røde snor for at assistent skulle komme,men det når hun ikke hun stod i døren da han var ude og det gjorder så ondt at jeg at jeg tror at jeg er flækker helt( fik ikke en rift) men både læge og jm bliver ved med at sige at de ikke kan forstå at min søn vejde 4040g og 53 cm for jeg buret ikke være skabt til at for så store børn da jeg kun er 1,53 men den smerte og jm som ikke ville høre på mig selvom jeg havde rat ønsker jeg bare ikke igen! Men det værste var jm for jeg følte mig ikke tryk. Ps førte også unden smertestillende første gang og havde ikke så ondt som anden gang.