Jeg ved godt at babyer kan ændre adfærd fra den ene dag til den næste. Men alligevel er jeg forundret og ville lige høre omm det er normalt og om det går over igen! Min lille pige på knap 3 mdr, som normalt (i omkring 6 uger efterhånden) sov op til 6-7 timer i streg om natten, for så at blive ammet og så sove videre i omkring 4 timer, før hun ville spise igen, er begyndt at vågne med 2 timers mellemrum om natten for at spise. De to timer hun sover mellem amningerne, sover hun meget uroligt!  Det er ret hårdt, når jeg lige havde vænnet mit til at sove om natten igen! (Ja, jeg piver - I know :)) Er det en tiger? Og i så fald; hvornår holder det op igen!? Hun sover også rigtig dårligt om dagen - men det har hun gjort længe! Jeg trøstede mig selv med at det ikke gjorde så meget, at hun sov dårligt om dagen, når hun sov så meget om natten. Men det er slut! Hendes søvnændring falder pudsigt nok sammen med, at jeg har fået mens igen - kan det være det, der har skubbet noget for hende?