Hej !  Jeg har et brio wall puslebord, og mangler en puslepude til den. Det er sådanne et der hænger på væggen som man så kan klappe sammen for at spare plads. Rigtig smart men virkelig svært at finde en pude i de rigtige mål ( ca 57 cm lang og 66 cm bred) De normale størrelser puder duer ikke da man så ikke kan klappe den sammen. SÅ det skal altså være enten den originale Brio wall pude ( som er umulig at finde på nettet, uden at købe et helt nyt puslebord) ELLER.. via forum'er som denne har jeg snuset mig frem til at andre med samme bord har fundet en fra Gaia og ko der også passer til. Den er så også meget svært at finde..nogle der ved hvor jeg kan købe denne fra ny ? hver gang jeg finder et link strander jeg med en ikke-længere-eksisterende hjemme siden..: http://www.babybusiness.dk/pusletid-pa-smart-puslehynde.html   på forhånd tak