Hej... Har i dag været et smut i Babysam for at se på et tilbud på Emmaljunga Big City barnevognen. Måtte dog erfare, at vognen er ret tung og besværlig at have med at gøre, og kunne slet ikke bakse den ind i bilen. Den var simpelthen bare alt for stor. Ekspedienten viste mig så en Brio Sense, som jeg godt nok var lidt tvivlsom omkring. Det er jo ikke en Odder eller Emmaljunga, hihi ;-) Men jeg prøvede at køre lidt med vognen, og syntes den var rigtig nem at komme rundt med og vejer slet ikke lige så meget som mange af de andre vogne i butikken. Og så kan selve kassen også klappes sammen, hvilket jeg var ret imponeret over. Det giver jo ekstra meget plads at fylde op med:-) Jeg har ikke den store forstand på barnevogne, da vi bare fik en brugt og 10 år gammel Emmaljungavogn nede fra min søster da vi fik vores datter. Nu vil vi dog gerne have en ny, og jeg blev lidt vild med den her Brio, som jeg også har fundet ekstra billig inde på børnebiksen.dk, hvor den koster 4500 uden lift og pusletaske. Men inden jeg bestiller den, vil jeg dog rigtig gerne høre, om der er nogen der har vognen og vil dele lidt af likes og deslikes?? Det er jo et køb af de større, så man vil jo gerne være på den sikre side. Håber der er nogen der kan hjælpe mig. På forhånd tak. Mvh. den uvidende;-)