Jeg forstår det bare ikke. Jeg har i meget langt tid ønskede mig et barn sammen med min kæreste (T). Indtil videre har det bare ikke passet, men nu er vi igang med at prøve at få en lille blob ;) Men nogen gange bliver jeg bare SÅ usikker om vi er klar til det her KÆMPE ansvar. Jeg er 24 og kæresten fylder 26 lige om lidt. Vi har været sammen 7 ½ år i august. Han er færdig med uddannelse nummer to i maj 2014 og jeg er færdig i november i år med min uddannelse. Vi elsker hianden og har et rigtig godt liv sammen.Og tanken om at jeg muligvis er gravid gør mig for det meste utrolig lykkelig med en masse sommerfugle i maven.T har været ud og hygge med nogle venner i går/i nat og hvor han egentlig har holdt på at ingen skulle vide noget - ja så kunne han ikke holde mere på det og de fik at vide vi prøvede. 3 Men nogen gange - nogen gange bliver jeg bare så usikker om vi virkelig er klar til. Tror jeg bliver skramt af det her kæmpe ansvar man så lige pludselig får. De der "hvad nu hvis" - pyha. Så søde andre medlemmer - please fortælle mig det helt normalt.