Ja det er lige hvad jeg er.. Jeg skulle ringe til sygehuset idag, for at få tid til 41+ undersøgelse i starten af næste uge. Jordemoderen kunne så meddele mig, at de ikke har tid til mig, så jeg måtte selv lige ringe et andet sted hen. Nu har jeg så fået tid på tirsdag kl 19:30 det andet sted. Men øv hvor kan jeg mærke jeg bliver ked af det, når de ikke har tid det "rigtige" sted. Hvordan skal de så få tid til at sætte mig igang?! Jeg ved godt at der måske ikke skal så meget til at slå mig ud i de her dage, jeg er bare ved at være godt brugt i hele kroppen og vil godt bare ha det hele overstået. Jeg ville ønske, at jeg gik igang af mig selv denne gang, men har så svært ved at tro på det, da jeg gik 15 dage over med min datter og måtte sættes igang... Stort set ALLE ringer og sms'er hver dag og spørger om der dog ikke snart sker noget, om jeg kan mærke noget osv og sådan har det været de sidste 3 uger og jeg er bare ved at være så træt af det hele - øv! Men der er intet at mærke og nu er jeg endda ved at blive syg. Har haft kvalme og kastet op siden igår aftes, og jeg har ladet mig fortælle, at fødslen i hvert fald ikke går igang når man er syg:( Sikke en masse brok, men det havde jeg altså lige behov for:-/ Håber I andre får en dejlig dag! Louise 40+4