Jeg har endelig fundet ud af hvorfor han hele tiden afviser mig. Og har kaldet mig fed og jeg har følt han har svindet mig til. Han kan slet ikke have at jeg har en stor mave, han tænder minus på at kvinder er gravide, incl mig! Det er næsten ikke til at holde ud. Da vi har et solidt langdistanceforhold, ville jeg ønske at vi havde lidt voksentid de weekender vi ser hindanden. Samtidig med jeg er i uge 25, er jeg virkelig horny for tiden. Så har svært ved ikke at flippe totalt på ham af manglende sex + mine hormoner topper lige nu. Min væste skræk er dog at hvis min mave ikke er væk når jeg føder, vil han så stadig ikke have sex med mig. Nogle der har eller har haft mænd der ikke tænder på deres gravide kvinde? (nogle med samme erfaring) Har 3½ måned til termin, og sammenlagt med den tid man ikke kan have sex lige efter fødsel, tænker jeg. 5-6 måneder uden sex endnu!!! Det er godt nok noget af en pris for at få et barn.