Hej med jer kreative mennesker! :) Ved godt jeg måske er lidt tidlig ude men skal både ha økonomi og sommerferie ønsker til at passe.. for her til sommer fylder min elskede mand 30 år! Sidste sommer fyldte jeg 30 og da inviterede han mig og vores 1 årige søn på sol og is i ZOO og så blev vores søn hentet af min svigerinde.. og så troede jeg vi sku ud og spise romantisk sammen.. og så netop som vi står udenfor ZOO´s hovedindgang kører en kæmpe hvid limosine op foran os og en chauffør stiger ud og siger hej Maria!! Og så var vi ellers på køretur rundt i kbh med musik og champagne i strålende sol.. (troede stadig vi sku spise romantisk) og pludselig holder limoen udenfor mine svigerforældres indkørsel.. og her står 30 mennesker (venner og familie) med flag og råber TILLYKKE!!!! og så var der eller kæmpe buffet og grillen kørte hele aften, Amarone vinen og Astien var klar og min svigerinde havde bagt i 3 dage og lavet kæmpe kage buffet (efter Blomsterbergs opskrifter MUMS!!)... og så fik jeg en LG mobil og en tale af min mand.... ikke et øje tørt!! Og nu her til jul gav han mig en smuttur til Gran Canaria i januar fordi vores 1 årige barn er meget syg af epilepsi og han syntes vi sku ha kæreste tid.. så farmor passede sønnen mens vi fløj på kæreste tur........ 4 stjernet luksus spa med udsigt over Atlanterhavet.. så nu vil jeg gerne gøre lidt gengæld!!!!  Han er mest hjemmemennesker, men elsker bøger, whiskey, fisketure, havet, har læst narturfag og ææælsker god mad og vin!.. what to do?! Har overvejet og spørge ham hvad han har lyst til.. er i tvivl om han vil ha noget stille, vennekomsammen eller kæmpe fest... men måske dumt at spørge ham selv?? Kom frisk med tanker ;)