Gå til hovedindhold
Diskussion
Gravid

Må man køre bil under graviditeten ???

Hvor er jeg?

I Foraldresnak kan du stille og besvare spørgsmål og dele dine erfaringer med andre!

Turkan43
Turkan43

Tak for svar de dejlig damer :) syntes bare det var for hård at køre bil med kæmpe mave , men så skal prøve med graviditetssele :))

MutterGadegård
MutterGadegård

Selvfølgelig må man det.. Så længe du synes det er behageligt! Jeg kørte bil hele min graviditet... Dog synes jeg ikke det var vældig behageligt til sidst.. Vridene i torsoen, når man skal se sig for begyndte at være trælse...

belindamarie
belindamarie

altså jeg vil sige så længe du selv føler at det ikke er ubehageligt at side bag rattet, her tænker jeg afstanden mellem mave og rat, eller selen, så kan jeg ikke se det er et problem, jeg er 39+1 og køre stadig bil, dog ikke så meget mere, men jeg har det fint med at side bag rattet..

Turkan43
Turkan43

Må man køre bil med store mave ? Er i uge 36 .

Relateret Diskussioner