Jeg lever simpelthen på en lyserød sky lige for tiden, er ufattelig lykkelig. Jeg er i uge 39+0 og jeg nyder det fuldt ud! Jeg nyder at vågne om morgen og mærke hendes hikken og at gå og mærke hende vende rundt på sig :) jeg syntes min graviditet har gået så stærkt! Og føler slet ikke at jeg er højgravid, jeg kunne sagtens gå et par mdr mere med min lille blomst inde i maven :-) selfølgelig er det svært at tage sko på, at barbere mig og i det hele taget passe noget af mit gamle tøj, men jeg føler det slet ikke som nogen belastning. Jeg glæder mig til alt, jeg glæder mig til at se min lille prinsesse og få hende i armene, men jeg glæder mig ufattelig nok også så meget til at veerne begynder og at jeg skal ligge og tælle osv. Jeg glæder mig til hele fødselsforløbet og til at opleve det! Jeg er så skide heldig at have verdens bedste kæreste som jeg har være sammen med 4 år, som glæder sig til at skulle tælle mine veer og nusse om mig når jeg har ondt :-) han er simpelthen den beste støtte man kunne få! Jeg ved slet ikke hvor jeg har alt det overskud fra? Jeg syntes alle jeg kender har sagt at det er forfærdeligt de sidste par uger af graviditeten, men det er bare slet ikke tilfældet ved mig. Kan faktisk ikke sætte mig ind i dem som beklager sig? Men det er nok også bare min hjerne der er langsomopfattende eller noget i den dur, siden at jeg sagtens kan gå et par uger mere. Jeg har jo en kæmpe mave, men føler mig på ingen måde gravid/højgravid :-) det er ligesom ikke rigtig gået op for mig? Og tænker lidt at jeg da er mærkelig :-) smiler. Gud hvor må i alle bare have en skøn dag, med ligeså godt humør som mig :-)) håber ikke at jeg støder eller irritere nogen ved dette opslag, men måtte altså bare lige ud med det hele og fortælle at en graviditet ikke behøves at være belastende eller træls :-)) håber der er mange der har det som mig ❤️