Hmm.... Fik lavet en 3d/4d scanning i uge 26. Der blev han skønnet til at være lidt under normalvægt. Ca 778 g mente lægen. I dag var jeg til 3. Jm besøg. Hun mente at han var i aller øverste kurve, nemlig 1600 g Symfysemålet er 30 cm. Også i øverste kurve. Fortsætter han og maven med at gro så eksplosivt skal jeg nok til ekstra vægtscanninger (ikke at jeg har noget imod dét) Da jeg kom, lavede jeg en urinprøve hvor det nederste felt blev meget mørkt grønt istedet for gult. Altså tegn på blærebetændelse. Var omkring lægen på hjemvejen for at få dem til at tjekke det, og her var der intet der tydede på blærebetændelse, kun blod (det har jeg altid. Min "gamle" jm, som lige er gået på barsel, sagde jeg skal få tjekket nyrerne når jeg har født) Øh, hvad skete der lige dér? Nogen der har oplevet fejl på sticks??