For 5 uger siden fik min kæreste og Jeg en skøn lille datter, men siden da har min kæreste været på 3 bar besøg med venner, ude at spise med kollegaer to gange, ude at spille bold med sine venner en gang og skal i morgen til en gammel elev kom sammen med sine gamle gymnasie kammerater - problemet er at jeg siger ikke noget til at han tager afsted, men når jeg så sidder tilbage med en skrige unge, og faren dårligt nok er kommet hjem fra arbejde før han smutter igen, så bliver jeg lidt små irriteret og faktisk lidt jaloux, jeg kunne også bruge at komme lidt ud blandt folk, har dog været i mødre gruppen en gang. I dag fik jeg en SMS og at han starter i træningscenter med en kammerat fra i dag af, så han kommer sent hjem - hmm, og vores datter har ulvetime fra 17-19, så lidt aflastning ville være rart, er der andre der har lidt af de samme problemer med manden/kæreste kort efter fødslen?