Jeg er endelig gået ind i 13. uge, og har ingen kvalme mere.. Men vi har heller ikke sex.. Overhovedet.. Før graviditeten var det utrolig vigtigt for os begge, og der gik ikke længe imellem, men siden vi opdagede eg var gravid, har vi haft sex 1 gang.. Jeg prøvede at snakke med min kæreste om det i weekenden uden det store held, og igen i går, hvor han siger - jamen jeg synes det er så mærkeligt når baby er der inde.. Jeg sagde jeg forstod hans tanker, men at baby ikke ville mærke ham, og han ikke ville mærke baby, men efter det ville han ikke snakke om det.. Jeg er allerede blevet større, og han vil gerne røre, nusse og kysse maven, men alligevel kan jeg ikke få tanken (synes han at jeg er blevet utiltrækkende) ud af hovedet. Min kæreste går meget op i træning og kost, hvilket jeg også har gjort inden graviditeten, men grundet slem kvalme og blødning fik jeg af vide af lægen at jeg ikke måtte træne før jeg var 12+, og nu har jeg så fået af vide at jeg ikke bare må starte op igen - så det bliver til gå- og svømmeture. Han siger min mave er fin, han kalder mig kærligt tykke og er nu endnu bedre til at vise at han elsker mig end han har været før, men har dog aldrig været i tvivl.. Årh - for pokker.. Stoppede jeres sexliv også pludselig fra den dag i blev gravide? Skal jeg tro det kommer igen? - Jeg ønsker ikke at tvinge ham til sex, men når det før har betydet så meget har jeg så svært ved at forstå hvorfor der absolut intet skal være nu - og vi ikke engang kan snakke om det.. Hvad skal jeg gøre? HJÆÆÆÆLP :)