Hejsa, Er i uge 40+4 og har lige nogle spørgsmål som I måske kan hjælpe mig med. I hvor mange dage må en gravid have regelmæssige plukveer? Iflg. min nabo fik hun af vide at der kun må gå en uge med regelmæssige plukveer før hospitalet skal sætte den gravide i gang. Jeg er nu op på 2½ uge med regelmæssige veer af begge slags.  Jeg har været afsted to gange de sidste to uger, fordi jeg har haft veer med 2-3 minutter imellem. Desværre gik de i sig selv men først efter at være blevet sendt hjem fra hospitalet med besked på 1. gang at sådan var det efter et sådan indgreb (Hinde løsning) og sidste gang sådan er det at være 3. gangs fødende. Jeg fik af vide, at jeg kan se frem til to uger med veer og smerte indtil fødslen går i gang. Og vi skal ikke komme igen før enten at jeg har en blødning eller at vandet går. "Ih tak!" tænkte jeg da vi forlod hospitalet sidst. Nogen der selv har prøvet det og hvordan er det at blive sat i gang? Skal ringe til hospitalet på fredag for at blive tjekket en sidste gang inden de skal finde ud af om de vil sætte mig i gang og på hvilken måde. De er nervøse for at min baby vil blive for stor for mig at føde, da jeg ikke er særlig stor selv. På forhånd tak for alle indspark. KHK1978