Godaften d'damer :) Jeg er for 3 uger siden gået på barsel, og har termin d. 11. juni.. Jeg har det så skidt med at sende min søn i børnehave, så han har været i børnehave meget få dage.. Han elsker normalt sin børnehave, og har altid været vant til at være den første der blev afleveret, da både mig og farmand mødte kl 07 på job.. Nu hygger jeg med ham om morgenen, og han kommer afsted ved 08.30 tiden - hentes igen kl 13.30 ca, så det er ikke lange dage han har haft, men når jeg afleverer ham når de andre børn er kommet så er han så mor-syg, og jeg har mest af alt lyst til at tage ham med hjem igen.. Han er en skøn knægt med krudt i måsen, og der skal ske 40 ting på én gang, og det må jeg ærligt tilstå at min krop ikke kan lige nu.. Lillebror ligger langt nede, og det tynger, og min lænd gør nuller-naller.. Men finder alligevel overskuddet frem, og går ture, går på legeplads, spiller spil osv. Når han har haft disse fridage så er han et helvede at få til at sove (det gør det heller nemmere at det først blir mørkt ved 22-tiden).. Så damer - hvad gjorde i andre?? Kom jeres barn i VG eller BH? Fra hvad tid og til hvad tid?   Hvad gjorde i da lillesøster/bror kom? Har i nogen gyldne ord eller råd? Nu har jeg sagt at han skal i BH imorgen, da mor skal til lægen (hvilket jeg ikke skal) men har virkelig behov for en fridag hvor jeg kan smække mig på sofaen og ikke tage stilling til en milliard spørgsmål og lave en masse ting min krop bare ikke kan lige nu..