Landet ligger sådan at min nyfødte søns far i første omgang sagde han ikke ville være der. Og jeg tænkte helt fint da han både har misbrugsproblemer som jeg forlod ham for, og har en bipolar lidelse. Dvs han er manisk despressiv. Pludselig vendte han og ville ha vi sku prøve og finde ud af det som kærester og ville være der for min søn og alt muligt. Men det ville jeg ikke bare pga han syns det var bedst for vores søn. Har gennem graviditeten holdt mig til det han startede med : at han ikke ville være der. Min søn er nu 9 dage gammel og har endnu ikke set sin far. Men han presser på og vil se ham. Har dog sagt hvis han vil se ham må han søge igennem amtet, da han de sidste syv måneder har været inde og ude af psykriatisk og inde og ude af sit misbrug. Hva syns i ? Er det forkert af mig eller skal jeg følge hvad både JM og min sagsbehandler siger ? Lade alt gå gennem amtet ? Han har heller ikke del i forældremyndigheden. Fandt også først ud af jeg var gravid da jeg var 9+4 henne og der var jeg gået fra ham.