Som jeg håber I måske kan hjælpe mig af med... Hejsa allesammen :-) Og tillykke til de vordende og de nye forældre... Jeg er selv meget nygravid. Ca 8+0 idag.. Jeg har siden forrige mandag (efter min kæreste og jeg havde sex) haft menstruationslignende smerter og brunligt udflåd, nogen gange med lidt små slimtråde i... I fredags var jeg til første lægebesøg, og hun mente ikke, der var grund til bekymring. Mandag havde jeg rigtig kraftige smerter, og lægen begyndte at tænke på graviditet udenfor livmoderen, og kom til akut scanning på Skejby om formiddagen.. Lægen lavede en indvendig scanning, og ku med det samme se, graviditeten sad hvor den skulle... Herefter kunne han i samarbejde med en sygeplejerske også bekræfte af der var et lille hjerte, der slog... Fjyyyyvvv... Så lettende at høre.. Herefter har smerter og udflåd fortsat, og selvom der er liv, har jeg stadig mine bekymringer svævender over hovedet... Og nu, var der pludselig frisk blod på toiletpapiret, da jeg tørrede mig efter at have tisset... Åhhhh nej... Nu er jeg igen helt bekymret... Nogen der har prøvet noget lignende, som idag har en normal graviditet, eller måske endda et sundt og rask barn? Har selv en søn på 3,5 år. Der var aldrig blod eller brun udflåd under graviditeten med ham... Håber nogen kan mindske mine bekymringer lidt.. For ventetiden til 12 ugers scanning virker pludselig meget lang... Venlige hilsner fra Trine