Hjælp mig! Jeg ved ikke mine levende råd mere Hej piger :-) jeg har en skøn datter på 8 uger.... Mit problem er at hun vitterligt HADER sin barnevogn. Det et så frustrerende. Vil så gerne kunne gå lange ture, handle osv., men nej.... Føler mig så lænket til hjemmet :( Hun kan kun sove i sin slyngevugge... Har prøvet alt mht barnevognen; at svøbe hende, putte hende i vågen, putte hende i sovende, vippers vognen, trille med den, løbe med den, bumpet vej, voksi, kaleche oppe, kaleche nede, skærme med en stof ble, trøje der lugter sf mig, lift, uden lift, på siden, ja alt er prøvet! Hun skriger som en stukket gris hver gang hun er deri. Er der ikke nogen som har haft lignende problem og hvad gjorde i for at de lærte at være i den? Jeg har brugt vikle når vi var ude, men det kan min ryg og bækkenløsning bare SLET ikke holde til. Så vil virkelig, virkelig bare gerne have hende i den barnevogn altså! Håber på at i har nogle tricks jeg ikke kender og som (forhåbentligt) bare virker! Hilsen en meget fortvivlet mor