Er der nogen herinde, som har erfaring med gentagne biokemiske graviditeter? 

Jeg har haft 4 bio.graviditeter på knap 10 måneder.. og selvom jeg godt ved at alder spiller en rolle, så er jeg alligevel nysgerrig på om andre har oplevet noget lignende, og om det er lykkedes at fuldføre en graviditet? 

Vi er hhv 37 og 48år 

Der er ingen tvivl om at vi nok snart burde gå til lægen med henblik på en fertilitets-udredning, men håbet er stadig lysegrønt... Har i skrivende stund 3 dage til testdag og har testet svagt positiv igen.. Jeg håber selvfølgelig på en sund graviditet denne gang, men må indrømme jeg er lidt forbeholden nu.. 

Vi har begge børn fra tidligere ægteskaber, og dette er vores første fælles barn. Jeg har ikke oplevet at det har været svært hverken at blive gravid, eller at holde på en graviditet før... Tænk at alder kan have så meget at sige. Det er alligevel tankevækkende..