Jeg kan snart ikke holde ud mere, at A ikke sover ret meget, og altid protestere, når jeg lægger ham til at sove! Han har ikke helt nogen fast rytme længere, og når jeg prøver at indføre en, holder den ikke, fordi han vågner tidligere end jeg vil ha' ham til - og hvad man kan forvente af en baby på 6 måneder! Det hele startede, da han ikke længere ville tage sutten mere. Før (da han plejede at tage sutten), kunne han sove selv i sin egen seng og i barnevognen og sove i længere tid, men nu kan han ikke sove, hvis ikke jeg vugger ham i søvn - og her protestere han også (han græder og vil bare væk) selvom det er TYDELIGT han er træt, fordi han gnider sig i øjnene, gaber og er ikke interesseret i legetøj eller os forældre. Det er først når han bliver MEGET træt og efter mange timer, han falder i søvn. Sådan er vores dag: Han vågner ca. mellem 6-8, hvor han får morgenmad med det samme Så bliver han lagt i seng igen ca. 2 timer efter, hvor han ikke protestere ret meget - her falder han i søvn næsten med det samme. Han vågner så igen efter 2 timer, og bliver ammet. Efter 1½ time, får han grøntsagsmos, og når han så bliver træt, bliver han lagt ud i barnevognen, hvor det tager ca. 2 timer for ham at falde i søvn, og han sover kun i et kvarter. Og så får han mos igen. Han ammes hver anden time. Så bliver han igen træt ved 19.30 tiden, og når jeg prøver at vugge ham i seng, vil han ikke, og han falder ofte først i søvn mellem 22-00.. Og han vågner hver anden time om natten! HVAD SKAL JEG DOG GØRE? Jeg trænger til noget søvn!!!