Hej. Jeg er en kvinde på 36 år som har ønsket at blive mor de sidste 8 år mere eller mindre. Jeg har da haft seriøse forhold og mit sidste var med en fyr der sagde at han ville det samme som jeg men... Efter vi var flyttet sammen og der var lavet værelse til hans barn fandt han ud af at han alligevel ikke ville have flere børn. Ja så forholdet endte og jeg har så valgt at gå denne vej. Jeg har været utrolig heldig blev gravid efter kun 2 forsøg uden at blive stimuleret med hormoner. Så nu er jeg sat til d 16/6-13 hvor jeg venter en lille pige. På det tidspunkt er jeg 37 år. Jeg håber da på et tidspunkt at finde en dejlig mand men må da indrømme at jeg lige nu fokusere på den lille trold jeg venter. Jeg har 2 katte(brødre) på 1 år som er utrolig gode til små og store børn. Jeg kunne godt tænke mig at høre fra andre der har valgt at gå denne vej da jeg pt. ikke kender andre der er i ligende situation. Ligeledes ville det være dejligt at få nogen tip til integrering at et spædbarn og et par misse basser. Jeg bor i en 3 værelses på 4 sal så de er inde katte som er vant til at færdes i hele lejligheden og er ved at forstå et nej er et nej. Mange hilsner herfra