Hej, Min kæreste og jeg har snakket længe om at forsøge at blive gravide og jeg har smidt p-piller for ganske nylig. Jeg vil blot høre om hvordan I andre oplevede at smide p-pillerne og hvor længe der gik før i fik en positiv test? Jeg forventer at min mens bør komme om ca 16-17 dage hvis den da ellers er reglmæssig efter p-pillerne, men jeg kan jo ikke undgå at håbe at der måske allerede er bid. Føler jeg har en evig sult i maven, som jeg godt kan gå med hele dagen, selv kort efter jeg egentlig har spist føler jeg mig stadig en anelse sulten. Og normalt spiser jeg ikke specielt meget og har også forsøgt ikke at ændre på dette. Sulten er ikke så slem at jeg føler jeg er ved at dø af sult, blot en slags svag "rumlen" i maven. Derudover har jeg været en hel del træt den sidste uges tid synes jeg. Jeg sætter ikke næsen op efter noget, da jeg også lige er startet på nyt arbejde plus jeg som sagt kun lige har smidt p-pillerne :) Men vil blot høre hvad jeres historier ang. dette er.