Min søn fylder 2 på torsdag. nu i går kom min kæreste og sagde at han skulle hen til en kammerat og game onsdag, torsdag fredag. det var meningen at det skulle være først på ugen. anyways, jeg siger så om han vil være væk på sin søns fødselsdag?! det vil han så åbenbart. fra middag bliver det så til. åh hvor jeg hader computere! er det mig den er gal med? manden er altså 30 og han vidste jo godt hvornår william havde fødselsdag. vi skal ikke holde noget før weekenden men alligevel. jeg har taget fri for at hygge om min søn hele dagen. Min kæreste synes da godt vi kan holde den en anden dag... men det VIL jeg ikke... jeg holder meget af traditioner og vil ikke fejre ham om aftenen dagen før når jeg har været på arbejde og er træt.... jeg kan mærke at det irriterer mig helt vildt.. er det virkelig mig der er total kælling? :(