Kan man nok sælge alt til... Har en bekendt som sværger til "babyklister", et natur/helsemiddel som efter sigende skulle styrke slimhinden i livmoderen, og gøre den mere modtagelig overfor ægget. Nogen der kender det??   Har siden sept. sidste år været igennem 2 fryseforsøg( 1 ægoplægning), og 5 ICSI forsøg (4 ægoplægninger) Nu går vi igang med det sidste forsøg i vores 2. treforsøgskontrakt på Ciconia.   Lykkedes dét heller ikke, overvejer vi at forsøge en gang med insimination med donorsæd. (Men det er mandens afgørelse, da det jo så ikke bliver hans biologiske barn)   Og ellers er jeg ved at indstille mig på, at Line bliver enebarn- Økonomien begynder at lide under det, og vigtigst af alt; min psyke og mit humør holder snart ikke til mere...!   Så nu prøver jeg i desperation at kaste penge efter det "babyklister"