Jeg har en søn på tre uger. Amningen er gået super godt lige fra starten. Men efter to uger kunne jeg ikke rigtig få ham til at sove så meget. En halv time af gangen måske og så vil han ammes igen. Begyndte at tænke om der ikke er næring nok i min mælk, men har jo så fundet ud af at det ikke duer at amme hele tiden uden rigtig at få nogle længere pauser. Sundhedsplejersken foreslog at vi supplerede med lidt modermælkserstatning i en kop ved hvert måltid og det hjalp også de første dage. Men han vil jo bare gerne sutte, så jeg ammer både før og efter erstatningen. Fem min efter han er lagt til brystet sover han, så jeg tænker at han ikke rigtig er sulten, men så kan han vågne efter kort tid og vil ammes igen. Får hele tiden at vide at vi skal vente med at give ham en sut, men nu er vi altså begyndt at øve lidt. Nogle der kender til problemet?