D. 10 juli fødte jeg vores vidunder og kunne ikke være mere lykkeligere, men fik 2 små bristninger på skamlæberne, en på hver og blev syet med ialt 2 sting. Troede ikke det var slemt i sig selv, da de var så små og det "bare" er på skamlæberne .. Men sagen er, når jeg skal tisse gør det ondt .. Ikke bare ondt, det svier og gør p?!#%sse ondt og tuder næsten efter hvert toiletbesøg. Har prøvet alt, smertelindrende som jordmoderen har givet mig, samt skyllet med lunken vand og isbind... Men det lindre kun smerten efter jeg har tisset. Når det er jeg tisser hopper og danser jeg næsten på toiletbrættet, fordi det gør så ondt og blever nødt til presse en lunken klud på bristningerne, imens jeg tisser, bare for at lindre smerterne en smule. Men føler stadig jeg skal dø hver eneste gang. Det går mig virkelig på og tør ikke på at gå på toilettet, med mindre jeg virkelig skal tisse og ikke kan holde mig mere. Det piner mig og det gør ondt og det kører mig ned.. Efter toiletbesøget går jeg mærkeligt og sveder og ømmer mig, fordi det gør så ondt at tisse på bristningerne... Men kan ikke undgå det. Smerten forsvinder heldigvis okay hurtigt, 5-10 min. Og her ikke smerter ved gå eller anden fysisk aktivering. Men på toilettet. Nogle af jer der har nogle råd til hvad jeg kunne prøve af smertelindring? Det eneste jeg kunne forstille mig der kunne hjælpe, er lokal bedøvelse .. Men det får man jo ikke bare lige .. Og slet ikke til hver toilet besøg...