Skrev for nogle dage siden en anden tråd om at vi havde sådan lyst til hinanden, min kæreste og jeg, og jeg var rigtig bange for at det ville gøre ondt. MEN her i eftermiddag gav vi os og havde sex 17 dage efter fødslen af vores lille dreng - og det var sååå dejligt! Jeg kan endda stadig få en orgasme, skøn overraskelse! :) problemet er bare at da han trak sig ud efter, var der lidt blod da jeg var ude og tisse efter, altså lidt frisk blod, ikke helt mørkt. Har ikke blødt ca den sidste uge og har heller ikke så meget udflåd, men mit spørgsmål er bare om det gør noget at der kommer blod igen eller om jeg skal være nervøs? Har jo fået at vide at der ikke må komme frisk blod, så er lidt nervøs, selvom det ikke er meget der kommer. Men nøj hvor var det godt at være så tæt på min skønne kæreste igen, har bare endnu mere lyst til ham nu - specielt da det slet ikke gjorde ondt! :)