Selma vil ikke ammes længere... jeg har skåret natamningerne væk, for den ville hun gerne have, men jeg synes ikke det var fedt at skulle amme hende hver 1½ time hele natten. Det fungerede slet ikke for mig.  Så i et par uger kunne jeg amme hende tidlig morgen og så når hun blev puttet til aften... Nu kan jeg ikke længere få hende til tage brystet om aftenen.. Hun vil ikke, og jeg er ikke meget for at presse hende til det... Hvis jeg forsøger at tage hende op inden jeg selv går i seng, for at amme hende vækker jeg hende nogle gange så meget, at hun ikke vil sove igen, så det dur heller ikke rigtig for os. Jeg synes egentlig hun er for lille til at blive ammet så lidt. Men jeg vil heller ikke tinge hende.. Hun spiser 3 hovedmåltder + et lille mellemmåltid hver dag. Jeg laver alt hendes mad på erstatning, så hun får mme den vej og så er hun glad for at drikke af kop.  Hendes bleer er fint våde, så jeg tror hun får væske nok og hun er også nærmest altid i fantastisk humør... Skal jeg bare acceptere, at hun ikke vil mere? Eller bør jeg gøre noget?