Ja, så fandt jeg vist årsagen til, at Selmababy var så sur og ked om aftenen! Jeg droppede dråberne for en stund, og vupti - et styks glad pigebarn! Det er da utroligt! Jeg forstår så ikke, hvorfor alle d-dråber produceres med det sk*de kokosolie?! Der er jo flere babymaver, der ikke kan fordøje det skidt! Nå, men jeg kontaktede apoteket, og det viser sig på at Skanderborg apotek producerer noge med jordnøddeolie, som skulle være mere skånsomt. Det der undere mig, er at de har valgt nøddeolie, da der jo også er nogle, der kan reagere voldsomt allergisk på det. Det ville være så nemt, at lave det på majsolie eller olivenolie, som der ikke er samme allergifare ved!? Nå, men vi prøver nu jordnødde-dråberne, og indtil videre går det fint. Selma har ikke længere ondt i maven, er glad og sover fint om aftenen nu også!