Er det virkeligt normalt , at kommunen anbringer et nyfødt barn væk til en plejefamilie p.g.a. alenemor.  Det synes jeg er ikke normalt af den årsag. Mange enlige mødre har barnet / børn boende hjemme uden problem og de bliver ikke taget til plejefamilien fra kommunes vegne som jeg kender dem .... Hvordan kan man slette systemt og få barnet hjem igen og aldrig bo i plejefamilien, selvom jeg er alenemor. Min familie siger jeg godt kan klare barnet og har fået hjælp fra søskende og mor ... Mine søstre var alenemor en periode dengang og deres barn blev aldrig fjernet. Min sidste søster er fortsat alenemor og drengen bor stadig hjemme ..... jeg blev behandlet meget dårligt af kommunen - uretfærdigt og ser min datter for lidt ...... åh det er smertefuld og mange kan ikke forstå på kommunens valg. Hvad siger I og hvordan kan jeg få lykkedes at få barnet hjem igen ... kender I ?? håber stor hjælp ... :-)