Jeg er så heldig at min kæreste og jeg er forældre til verdens dejligste dreng på 16 måneder, og at vi har besluttet, at vi gerne vil have en til :) Nu er det så, at jeg gerne vil høre jeres erfaringer omkring aldersforskel på søskende.. Jeg selv har en søster, der er næsten 5 år yngre end mig, og det synes jeg er lang tid, når der ikke er nogen imellem os.. (vi har alligevel et rigtig godt forhold, men det svinger mellem søskende-veninder og forældre-barn).. Min kæreste har en søster, der er 16 måneder ældre end ham, og det virker til at være for lidt (for de to i hvert fald), men hvad er jeres erfaringer? Hvordan er aldersforskellen på jeres børn, og hvordan påvirker det dem?  Måske tænker jeg bare for meget over det, men jeg vil virkelig gerne have, at min søn og vores snart kommende baby får lidt ud af hinanden efterhånden som de vokser..